Alvast hartelijk welkom!

Fijn dat u uw Bed & Breakfast wil introduceren. Op basis van onderstaand formulier en een aantal mooie foto’s creëren we samen een schitterend uitstalraam voor uw B&B. Flexibel uiteraard, volgens uw noden. U bereikt meteen gericht meer dan 23 miljoen Vlaamse en Nederlandse potentiële klanten. En dat voor een vergoeding van slechts 99 € voor een volledig jaar of het gunsttarief van 160€ voor twee jaar!! Heeft u vragen? Stuur gerust een E-mail, we reageren zo snel mogelijk.

Introduceer uw B&B

INVULFORMULIER

Beste Bed and Breakfast - lijn geel

Hieronder vindt u een uitgebreid invulformulier. Dit geeft ons de nodige informatie om uw pagina op te bouwen. Maar uiteraard zijn we flexibel en passen we uw pagina aan volgens wat voor u best is. U hoeft dus niet noodzakelijk alles in te vullen, en kan via het formulier ook alternatieve informatie aanreiken. Gelieve wel zeker alle velden die voorafgegaan worden door een * volledig en correct in te vullen.

Het is belangrijk dat uw pagina goede foto’s bevat. Er zijn verschillende mogelijkheden om grote, kwaliteitsvolle foto’s aan te reiken. Na ontvangst van uw bericht bieden we u de diverse mogelijkheden aan (versturen via WeTransfer.com, E-mail, …). Zo kan u zelf kiezen wat u het beste past. Wij zullen (tenzij u dat niet wenst) uw foto’s perfect uitsnijden en eventueel licht corrigeren (kleurbalans, contrast, …) om een sterk beeld te bekomen. We bekijken overigens ook uw teksten om deze eventueel aan te passen aan het internet (korte, krachtige zinnen). Het is dus geen probleem als u vooral steekwoorden in plaats van volzinnen aanreikt. Met andere woorden … alles om u het leven gemakkelijk te maken!

Introduceer uw B&B

Gelieve zeker alle velden met een * volledig in te vullen.  * Selecteer de belangrijke kenmerken van de B&B

  De B&B beschikt over een terrasDe B&B beschikt over een tuinDe B&B beschikt over een zonneterrasDe B&B beschikt over een buitenzwembadDe B&B beschikt over een binnenzwembadDe B&B beschikt over een sauna en/of hammamElke kamer heeft een privaat bad en/of doucheElke kamer heeft een privaat toiletEr is een haardroger in elke kamerIedere gast beschikt over een badjasHuisdieren zijn toegestaan in de B&BEr zijn gratis fietsen beschikbaarEr zijn fietsen beschikbaar tegen een kleine vergoedingEr is een golfbaan op minder dan 30 kmGasten parkeren gratis op het domeinGasten kunnen een lunchpakket bekomen's Avonds wordt regelmatig een gastentafel voorzienEr zijn verschillende restaurants in een straal van 5 kmEr is gratis WiFi in de B&BElke kamer beschikt over een TVToeristische informatie is beschikbaar in de B&BDe kamers zijn uitgerust met airconditioningDe B&B is rolstoelvriendelijkDe kamers zijn rookvrijDe volledige B&B is rookvrijEr is een aparte rokersruimteEen extra kinderbed op de kamer is mogelijkWij spreken Nederlands

  Zijn er nog andere belangrijke kenmerken?

  Prijs per nacht

  Bijkomende opmerkingen

  * Facturatiegegevens

  * Lees aub deAlgemene Voorwaarden

  Foto’s van uw B&B

  In vele gevallen kunnen we prachtige foto’s van uw website gebruiken. In andere gevallen, of indien u dat wenst, kan u een reeks kwaliteitsvolle beelden bezorgen via bijvoorbeeld WeTransfer.com. Zorg er dan aub voor dat de foto’s zowel het gebouw, de kamers, de tuin en alle andere interessante aspecten van de B&B omvatten.

  Lukt dat niet helemaal? Geen zorgen, we begeleiden u wel!

  Onze website gebruikt enkel Google Analytics cookies en verzamelt alleen gepersonaliseerde gegevens die u via een formulier aanreikt.